26 Eylül 2013 Perşembe

Dora macera oyunlari



Merhaba kaşif dora hayranları, DORA OYUNLARI sitemizde birbirinden güzel dora oyunlarını bedava oynayın. Günümüz teknolojisinde oyunlar herkesin ilgi alanına girmektedir. İnsanlar zaman geçirmek, eğlenmek ve zeka gelişimine katkı sağlaması için sıkça oyun oynamaktadır. Dora oyunları bir çok kategoriden oluşur. Bunlardan başlıcaları: Dora İp Atlıyor · Dora Lezzetli Kekler · Dora Gerçek Kuaför · Dora Giydir · Dora Eğlenceli Makyaj · Dora Çiçek Topla · Dora ve Diego Bisiklet · Dora'nın Bisikleti. dora ameliyat oyunları, dora araba oyunları, avatar oyunları, bakugan oyunları, balon patlatma, batman oyunları, beceri oyunları, ben10 oyunları, boyama oyunları, fotoğraçı dora oyunu , bugs banny oyunları, çiftlik oyunları, çizgi film oyunları, dora oyunları, dora yapboz oyunları, dora yemek oyunları, dora zeka oyunları gibi oyunlardır. Mesela dora yapboz oyunu çocukların kafasını kurcalıyor, yeni bir şeyler öğrenmesine katkı sağlıyor. Yapboz oyunları da çocukların zekasını zorlayarak zeka gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Dora oyunları sadece çocuklar tarafından değil yetişkin insanlar tarafından da oynanmaktadır. Yeni kaşif Dora oyunları çok farklı kategorilerde olup herkesin sevip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Arama motorlarına dora oyunları yazıldığında ilk sayfalarda çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birisini tıklamak yeterli olacaktır tüm dora oyunlarını oynamak için. Dora boyama oyunları bugünlerde sıklıkla oynanan oyunlardan. Nesneleri boyayarak tasarımları yapılmakta olup, görevleri tamamladıkça seviye atlanmaktadır. Seviyeleri atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve heyecan artacaktır. Dora yemek oyunları da çok farklı tarzda olan oyunlar arasındadır. Yemekleri belirli bir sıraya göre pişirişip malzemeleri belirli ölçülerde tencereye atarak hazırladıktan sonra fırına vermek gerekir. Her kısmı doğru bir şekilde uyguladıktan sonra yemekler pişecek ve görev tamamlanacaktır.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Kaşif dora

Kaşif Dora anaokulu çağındaki çocuklar için hazırlanmış eğitici bir çizgi dizidir. Baş kahraman Dora, arkadaşı Boots ile insanlara yardım etmek için yollara çıkar. Düşmanı Arakçı Tilki'dir. Hep eşyalarını araklamaya çalışır.Onu görünce "Arakçı ayıp sana!" diye bağırırlar ve o da "Hay aksi!" diyerek oradan uzaklaşır. 2001-2005 yılları arasında Nick Jr tarafından yayınlanmıştır. Kaşif Dora'nın kuzeni olan Diego'nun da kendine özel bir çizgi dizisi vardır. Bu dizinin adı Go Diego Go'dur. Türkçe adı Koş Diego Koş'tur.

10 Eylül 2013 Salı

Yeni kiz oyunlari

Merhaba kızlar, sizlere yeni bir kız oyunları sitesi tanıtımı yapacağız. Bu sitedeki oyunları çok seveceğinizi düşünüyorum. Günümüzde bayanlar kendilerini evde boş oturmaktansa oyun oynamaya adapte etmeye çalışmakta, kendilerine harika vakitler geçirebilmeleri için imkanlar sunmaktadır. İşte sizlerin oyun oynama konusunda isteklerinizin karşılanması ve sizlere en iyi hizmetleri verebilmek için kurulmuş olan sitemize gelerek dilediğiniz kız oyunlarını sitemiz ayrıcalığı ile oynayabilirsiniz.
Bu oyunları oynayabilmek için yapmanız gereken tek şey yeni kız oyunları oyna seçeneğimizden dilediğiniz tüm oyunlarımızı kolay bir şekilde oynayabilme şansına sahip olabilirsiniz. hiçbir problem ile karşılaşmadan rahat bir şekilde oynayabileceğiniz birçok oyunu bünyesinde bulunduran sitemize gelerek sizler de vaktin nasıl geçtiğini anlamadan kız oyunu oynayabilirsiniz. Barbie oyunları kız çocuklarının merakla beklediği ve oynamak için sabırsızlandıkları oyunlar arasında. Sitemizde Barbie oyunlarını oynayabilirsiniz.
Karşılaşacağınız sorunlarınızı sitemiz iletişim bölümünden site yönetimine ulaşabilir, onlara bu durumu ileterek sizlerin sayesinde bu sorunlardan diğer kullanıcılarımız da kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Sizlerin memnuniyetini kendisine bir borç olarak kabul eden sitemize gelerek hayallerini kurduğunuz oyunları sitemiz farkı ile oynamanın zevkini çıkarabilirsiniz.
Yeni dora oyunları adresi ile bambaşka dora oyunu oynayacak, ardından kaşif dora oyunları tadını alacak , dora adıyla bütünleşeceksiniz. Kendilerine oyun oynamak için site arayışında bulunan bayanlar sizlerin bu arayışlarınıza son vermek için büyük bir çaba sarf eden ve sizlerin en üst noktalarda eğlenmenizi hedefleyen oyun oynama sitemize gelerek dilediğiniz tüm oyunları gönül rahatlığı içerisinde oynayabilmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Hiçbir sorun ile karşılaşmadan sizler de keyfini çıkararak oyun oynamak istiyorsanız tek yapmanız gereken sitemize gelerek oyunu başlat butonuna tıklama ve bu harika oyunları oynamaya başlamak. Haydi iyi eğlenceler kızlar.